Hvad vil det sige at være gå-vært?

Som gå-vært har du mulighed for at starte dit eget ’Gå sammen i naturen’ gå-fællesskab. Det kræver ingen særlige forudsætninger at blive gå-vært. Det vigtigste er, at du har lyst til at skabe et fællesskab for alle, gå ture på regelmæssig basis og at du har lyst til at gøre noget godt for dig selv og andre.

Derudover er det også vigtigt at pointere, at det er dit fællesskab og at du bestemmer rute, terræn, aktiviteter, længde og tempo.

For at blive gå-vært skal du deltage i et inspirationsmøde.

Inspirationsmøde

Et inspirationsmøde er et 1-1,5 timers gratis arrangement, der foregår online. Det er Just Human, i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse, der står for undervisningen på inspirationsmøderne.

Hvad kan du forvente:

  • Du bliver klædt på til rollen som gå-vært
  • Du får hjælp til at finde gå-deltagere til dit hold, hvis der mangler
  • Du bliver en del af det frivillige fællesskab i Kræftens Bekæmpelse
  • Du bliver klædt på til at håndtere forskellige situationer, som du kan opleve på din gåtur. Eksempelvis får du en introduktion til den svære samtale, hvis deltagere i dit gå-fællesskab selv har eller er pårørende til en med kræft eller en anden alvorlig eller kronisk sygdom, og har brug for at snakke om det.
  • Du får adgang til materialer, samt en gå-værtsjakke og t-shirt

Kommende inspirationsmøder (med forbehold for ændringer):

Tirsdag d. 6. juni kl. 15-16.30 (online)

Torsdag d. 22. august kl. 15-16.30 (online)

Tirsdag d. 17. september kl. 15-16.30 (online)

Torsdag d. 24. oktober kl. 15-16.30 (online)

Du tilmelder dig ved at skrive en mail til gaasammeninaturen@cancer.dk, hvor du skriver, hvilket inspirationsmøde, du gerne vil deltage i. Hvis ingen af ovenstående tidspunkter passer dig, kan du enten blive skrevet op på venteliste til et kommende inspirationsmøde eller få tilsendt præsentationen som videolink.

Merchandise til gå-værter

Når du starter dit gå-hold op, får du mulighed for at bestille en ’Gå sammen i naturen’-jakke eller t-shirt, så alle på dit gå-hold kan se, at du er gå-værten. Du modtager link til bestilling af jakken, når du har givet os besked om dit gå-hold.