• Til kommuner:

  Skal I også være en del af ’Gå sammen i naturen’?

  Skriv til os på gaasammeninaturen@cancer.dk

  Mangler I et tilbud til borgere med kræft eller anden kronisk sygdom efter endt rehabiliteringsforløb? Eller vil I tilbyde patienter, pårørende og andre sårbare grupper et fællesskab med frisk luft, bevægelse og godt selskab? Så kan I blive en del af Kræftens Bekæmpelses projekt ’Gå sammen i naturen’, hvor formålet er at oprette nye gå-fællesskaber og understøtte eventuelle eksisterende gå-hold for at øge borgernes fysiske og mentale sundhed.  

 • Til Kræftens Bekæmpelses lokalforeninger:

  Skal I også være en del af ’Gå sammen i naturen’?

  ”Skriv til os på gaasammeninaturen@cancer.dk

  Vil I være med til at få kræftpatienter og pårørende ud og gå sammen i naturen? Så kan I blive en del af Kræftens Bekæmpelses projekt ’Gå sammen i naturen’, hvor formålet er at oprette nye gå-fællesskaber og understøtte eventuelle eksisterende gå-hold for at øge borgernes fysiske og mentale sundhed. Måske har I allerede velfungerende gå-hold. Dem kan vi hjælpe med at udbrede kendskabet til.

Vi tilbyder

Hjælp til markedsføring af indsatsen:

 • Foldere og plakater – både generelle og specifikke til jeres kommune.
 • Skabeloner til lokale pressemeddelelser
 • Løbende sparring om projektet

 • At afholde et online inspirationsmøde for borgere, der ønsker at blive gå-værter. På inspirationsmødet bliver man klædt på til rollen som gå-vært – både ift. at arrangere gåture, finde deltagere til ens gå-hold, lave små aktiviteter på gåturene mm. Inspirationsmøderne faciliteres af Just Human, der har god erfaring med uddannelse af gå-værter fra deres eget gå-projekt ’Just Walk’. Læs mere om organisationen Just human her
 • Man kan få tilsendt et optaget inspirationsmøde

Materialer:

Klik her for at downloade en skabelon til en lokal pressemeddelelse.

Klik her for at downloade en generel folder om projektet.

Klik her for at downloade en generel plakat om projektet.

Skriv til os på gaasammeninaturen@cancer.dk, hvis I ønsker at vi udvikler specifikke materialer til jeres lokalforening eller kommune.